Bichonfrise

Lola

Olen perheemme vanhin bichoni, koiralauman ehdoton pomo!

Luonteeltani olen avoin ja ihmisystävällinen, rakastan kaikia kaksijalkaisia, kun ne vaan muistaisivat vähän rapsuttaa minua. Olen valloittanut aika usean ihmisen´sydämen jo tähän ikään mennessä ja muutaman poikabichoninkin. (Juoksuaikaan tykkään kyllä muunkin rotuisista koirista ja naapurin Junnu on ehdoton suosikkini, muttei emäntäni päästä minua sen luokse)

Jälkeläisiäkin minulla siis on, lähes kaikkiin olen kyllä yrittänyt yhteyttä pitää . Niin ja tuli minusta mummokin tuossa muutama vuosi sitten ensimmäistä kertaa, ja yksi lapsen lapsistakin on meillä Rebekka. (nyt jo reilu kaksi vuotias, ja pian minusta tulee isomummo!) Mummoksi tulon jälkeen sitten on vyötärölleni muutama ylimääräinen grammakin kertynyt, mutta en niistä ole stressiä ottanut, emäntäni sanoessa että pitäisi laihduttaa mulkaisen häntä vaan altakulmain; kyllä mummon tulee olla mummon näköinen.

Hienohelmaksi talon väki minua välillä moittii, en nääs sateella haluaisi ulkoilla, ja kuralätäköt YÄK niihin en ainakaan astu, tassuthan likaantuu!Mutta nyt on pakko kertoo, sain Jussina oikeen naudan potkaluun,se oli kuulema kypsennetty, kaiken varmuuden välttämiseksi. söin sen keskellä pihaa kaatosateessa,.Eipä talon nuoriso tullu sitä minulta hakee!

Terkuin Lola