Bichonfrise

MILLI

Olen koiralaumastamme toiseksi vanhin jäsen, mutta pienin. Kaikki kuvittelevat aina, että olen vielä pentu! , nyt jo ikää alakaa olla viisi ja puolivuotta.

Omaan äärettömän kauniin pään ja ilmeen, mutta aina minua moititaan hoikkuudesta! No syön  kyllä mielestäni riittävästi, mutta liikun kyllä paljon.Painoa siis minulla vain 3.8 kg. Säkä kuitenkin on 26cm.

Olen erittäin ihmisrakas ja mikäli meille vieraita tuleekin hyppään välittömästi vieraiden syliin rapsuteltavaksi, lupaa en koskaan kysy. Mutta toisaallta sitten olen niin kiinni perheessämme, että yökylään minua ei kannata yksin laittaa, ikävöin heti omaa laumaani!

Koiranäyttelyissä koskaan en ole viihtynyt, tuomarit sanovat minua aina liian hentorakenteiseksi, joten en kyllä heille kehtaa esiintyäkään eli kiire on kehästä pois ja olen jopa kehässä näyttänyt miten bichonin runko saadaan ässäksi, kun homma ei kiinnosta. Joten kehässä minua ei usein nähdä, joskus äippä aina vie, en tiedä minun vai kanssa kilpailijoiden kiusaksi, mutta silloin on mentävä!

Kennelimme on saanut minun mukaan nimensäkin eli Earth Sprites on samaa kun maahinen tai menninkäinen suomeksi  ja Milli menninkäiseksihän minua on aina kutsuttu tai miniksi kokoni vuoksi.

Minä nautin ulkoilusta säässä kuin säässä, paitsi tietysti nuo pakkaset ei oikein iske, mutta sateessakin viiletän tuulispään lailla.

 


13.02.09 Päivä täynnä kyyneleitä, meidän pieni mini Milli piti nukuttaa pois.
Milli me kaipaamme sinua!