Bichonfrise

REBE

Olen koiralaumamme toiseksi nuorin jäsen, ikää tällä hetkellä 28 kk. Mnua kutsutaan usealla erinimellä kai se virallinen kutsumanimi olisi Rebekka, mutta suussa se on lyhentynyt Rebeksi ja vilkkauteni vuoksi olen saannut myös lisänimen Rällä:


Olen tosi utelias ja haluan tutustua kaikkeen ja kaikkiin, mutta kun uudet asiat pelottaa saatan niille vähän haukkuakin. Mutta kyllä se siitä, opin kuulemma talon tavoille!
Lola on siis minun mummo, ja synnyinkin kyllä täällä, mutta minun äiti Tara asuu muualla, käy täällä vaan trimmissä ja hoidossa silloin tällöin.

 

Nyt jo suunnittelen äidiksi tuloa, vuodenvaihteessa olisin 2.5 vuotias ja saisin omat vauvat. Olen kyllä kovasti tykästynyt hoitamaan toisten vauvoja!


Rebekka
Tässä kuvassa minä katselen sohvalta , mitä kivaa keksisin
Rakastan sylissä oloa ja sitä että minua rapsutellaan ja ehkä vielä vahän kiusantekoakin Joka paikkaan halua aina mukaan ja olen hienosti oppinut kulkemaan irti jäällä ja metsäpoluilla, nyt vaan kun minulle tuli uhmakausi, en haluis tulla takaisin kiinni hihnaan... Mutta en kyllä karkaa minnekään haluan vaan juosta irti mukana. Merja on kyllä sitä mieltä, että käskystä on tultava hihnaan niinkuin nuo meidän isot koirat ja sitten kun olen tulematta kiinni saan taas muutamaksi päiväksi koulutusnarun perääni, tylsää! Mutta välillä on kokeiltava omia kujeita, vai mitä
Ensimmäinen elinvuoteni on nyt takana, ja sanovat että 1 vuoden uhma olis, en kyllä itse ole huomannut.
Näyttelykoirankin minusta tekivät, ei kyllä paljon oloihini vaikuta, ainoastaan kehäpäivinä en saa juosta vapaasti tutkimassa ympäristöä, ja siellä joutuu kyllä olemaan kärsivällinen ja odottelemaan. Eka Sertikin jo on taskussa, saa nähdä tuleeko niitä vielä lisää!
Nyt serteja olis jo kaksi taskussa ja cacibbikin löytyis, viimeisen sertin metsästys on alkanut... varasertejä olenkin jo saanut liiankin monta!